Regn , regn och ännu mer regn

Hoppas ni har haft en trevlig dag en så länge. Själv har man varit en sväng på överby och köpt en resebur till ninja som vi ska ha i bilen. Har även köpt lite fiske saker samt världens snyggast diskborste som jag kan lägga upp en bild på senare. 
 
Spolar tillbaka lite till gårdagen. Som ni redan visste så var ju jag och min pojkvän samt några kompisar i Lidköping igår för det var Hjulafton. Vi kollade på dragrace, livräddning , burn outs , drifting m.m.. Men tråkigt nog regnade det så fick skippa kameran och fota med mobilen istället blev väll helt okej bilder ändå. Tänkte lägga upp bilderna senare eller imorgon.
 
Ja, i eftermiddag och ikväll får vi väl hoppas att väderprognoserna har rätt om att de ska bli fint. Hade planer på att ge oss ut med båten och fiska lite i gullmarn. Tänkte lägga upp lite bilder från senaste fisket. 
(här är en kungsfisk som min pojkvän fick senaste, det är en djuphavsfisk så när den "dras" upp så blir tycket för stort och den dör. Ögonen "ploppar" ur och blir så stora p.g.a det. Vi fiskade på ett 60 m djup)
 
 
(en torsk som pojkvänen fick upp på bottenmete vikt: 3kg Djup: ca 60 m)
(Detta är en vitling jag drog upp som vägde ungefär 2 kg. Kan säga att de var ingen dålig kamp på 60 m djup)

Kommentarer
Postat av: Erica

Kan inte låta bli att tycka lite synd om den stackars fisken med ögonen som ploppat ut. Vilket hemskt sätt att dö på. Men samtidigt lite häftigt på något groteskt typ av vis. :3

Svar: Håller med dig men som sagt inte så lätt att veta vad man får på kroken precis ;) me tror all de dör rätt fort så de behöver inte plågas så speciellt :)
Sabina Johansson

2014-08-16 @ 11:08:22 / URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo